Om oss

Reiseperler og Be Great – En perfekt match!

Reiseperler har gjennom de siste årene utviklet seg til å bli et av Norges mest spennende online reise- og livsstilsunivers, mens Be Great magasinene gjennom ti år er blant Norges mest spennende og interessante trykte reise- og livsstilsmagasiner. I begge finner du reiseinspirasjon fortalt på en unik, personlig og engasjerende måte.

Nylig krysset vår veier, og ideen til et samarbeid oppsto. Vi så straks at våre konsepter matchet og utfylte hverandre perfekt. Så når vi nå slår disse sammen og etablerer begreattravel.com, en digital plattform for reiseinspirasjon, livsstil og råd og tips, så favner vi både print og det digitale universet på en bred og interessant måte.

Reiseperler eies og drives av Jeanette Mysen Wilhelmsen, en voksen dame med stor lidenskap for å formidle sine reiseerfaringer, og Be Great eies av journalist og redaktør Terje Myklebost med bred erfaring som programsekretær i NRK og reiselivsjournalist. Reiseerfaringen har jeg opparbeidet meg gjennom å vokse opp med en far som var pilot, jeg har tatt reiselivsutdannelse, jobbet mange år i et flyselskap og har en genuin nysgjerrighet på å oppleve nye land og kulturer, smiler Jeanette. Mens Terjes reisegnist ble tent da han som ung gutt sammen med familien krysset Atlanteren med Bergensfjord i 1957. Siden har han besøkt rundt 100 land, tracket gjennom jungelen på øya Irian Jaya i Indonesia på jakt etter Korowai stammen, tilbrakt en dag med gorillaene i Rwanda, spilt golf i Iran og skrevet om noen av verdens beste hoteller og sparesorts. Et kontrastfylt liv på reisefot.

Vi har alle forskjellige ønsker og drømmer for hva feriene våre skal inneholde. Noen ønsker en aktiv ferie mens andre liker å ta det med ro. Ulike livsfaser setter også rammer for hvordan oppnå den perfekte ferieopplevelsen. Hos oss i begreattravel.com vil du uansett ønsker og livsfase kunne finne spennende reisetips.

Begreattravel.com